Politika e privatësisë

POLITIKA E PRIVATËSISË

Me gjithë respektin për privatësinë tuaj, ne kërkojmë informacion jo personale, kur ju jeni duke vizituar blackjack77albania.com. Megjithatë, në qoftë se në rrjedhën e as një hetim produkt të lidhura ose në rrjedhën e një transaksioni në Site informatat që ju japin është e mbrojtur nga aksesi i paautorizuar dhe ju do të jetë i informuar se si do të përdoret informacioni. Deklarata e mëposhtme shpjegon praktikat e informacionit në vend.

FUSHËVEPRIMI

Deklarata mbulon të gjitha fushat e blackjack77albania.com vendosura në blackjack77albania.com (në web site). Informacioni që është marrë në bazë të praktikave të mbledhjes së informacionit të faqes është informacioni i siguruar nga individë të blackjack77albania.com, e cila është jashtë tregtisë, biznesit ose profesionit të individëve (informacionin).

Të hyperlinks vendosur në Site mund të jetë për të dhe nga faqe të tjera interneti, duke përfshirë por jo kufizuar në faqet e lidhur për blackjack77albania.com. blackjack77albania.com nuk mban asnjë përgjegjësi për politikat e intimitetit ose përmbajtjen e vendeve të tjera të internetit. Ne ju inkurajojmë që të shqyrtojë privacy policy e çdo kompani para se të vendosin të paraqesin ose dorëzimin e informacionit tuaj personal. Hollësi të mëtejshme mbi hyperlinks Site mund të gjenden në Kushtet e Përdorimit në këtë faqe interneti.

INFORMACION

Informacion ne (blackjack77albania.com) të mbledhur mund të ndahen në dy kategori:

Ndjekja e informacionit, i mbledhur kur lundron përdoruesit përmes faqes.

Informacione Personale është dhënë nga përdoruesit në baza vullnetare.

ndjekja e informacionit

informacioni ndjekja është mbledhur nga Faqes automatikisht dhe në mënyrë sistematike. Informacioni është mbledhur për të parë aktivitetin faqet, faqet e vizituara, koha e kaluar në vend dhe faqet vizitorët janë hyperlinked nga.

Të mbledh Site ndjekja e informacionit në mënyrë anonime. Site nuk shoqërojnë asnjë informacion personal me këto të dhëna.

Ndjekja Informacioni është mbledhur nga shkrimet web server dhe cookies. server Web shkrimet e të dhënave të mbledhur në aktivitetin e web site. Një cookie është një pako e informacionit të përdorur për ndjekjen, saktëson dhe ruajtjen e informacionit të veçantë në lidhje me përdoruesit vend (preferencat faqen etj). blackjack77albania.com gjurmët vizita të përsëritura në faqe, me ndihmën e cookies. kompjutera vizitorit janë caktuar biskota, pa mbledhur asnjë informacion personal në lidhje me përdoruesit e kompjuterit, përveç kur parashikohet në mënyrë specifike nga vetë përdoruesi në baza vullnetare.

Ndjekja informacion është përdorur për të përmirësuar dizajnin e faqes dhe përmbajtjen duke analizuar statistikat e vizitave.

Informata personale

Nga Informacionit Personal ne nënkuptojnë përdorues emri, e-mail adresën dhe informacion shtesë që nuk është i detyrueshëm. Informacione Personale mund të mblidhen në disa vendrrjet nëse vizitori dëshiron të kërkojë blackjack77albania.com një pyetje online, kur shkarkoni software, apo vendosjes së një urdhër për abonim.

Përveç kësaj, të dhënat personale mund të mblidhen si pjesë e një aplikim të konkursit.

Të dhënat personale është përdorur për qëllime të promovimit, të administratës, duke përfshirë por jo kufizuar në verifikimin dhe njoftimin e fituesit.

Përdorimi i informacionit

Informacioni i dhënë në vend është përdorur për të siguruar përdoruesit me shërbime të reja blackjack77albania.com dhe / ose promovime që ne i konsiderojmë me interes për përdoruesit. Informacioni mund të ndahet brenda punonjësit, agjentët, kontraktorët e pavarur ose të tjera blackjack77albania.com lidhura / subjektet palidhura dhe / ose partnerët e biznesit të cilët janë duke vepruar në emër të vend me një funksion të përmbushjes dhe / ose të anijeve një urdhër, zbritje ose çmimin . të dhënat personale nuk do të ndahen me jo blackjack77albania.com vendet, nëse konsiderohet e nevojshme si, kur përfundimit transaksionin tuaj. blackjack77albania.com mban asnjë përgjegjësi për politikat e intimitetit të tjera, dhe e lë atë subjekt në marrëveshjen e tyre për të trajtuar të dhënat personale si informata sekrete afariste me kuptimin se ajo mund dhe nuk mund të përdoren për qëllime të tjera të tjera se për të kryer specifikë e tyre dhe funksioni i drejtpërdrejtë.

Adresat kthimin e-mail përdoruesit janë përdorur për të dërguar përgjigje me e-mail dhe pyetje që marrim, si dhe për të siguruar më të reja të shërbimeve, dhe të informojë në lidhje me promovime shtesë dhe oferta.

Informacione Personale mund të zbulohet kur është e nevojshme në përputhje me ligjin, apo ne në mirëbesim gjeni veprime të nevojshme, dmth për të zbatuar apo të aplikoni Termat dhe Kushtet, për të mbrojtur të drejtat, sigurinë ose pronë e blackjack77albania.com.

blackjack77albania.com nuk e përjashton mundësinë e blerjes / shitjes së aseteve tona / kompanive të tjera në rrjedhën e kohës. Transaksionet e informacionit personal një pamje lloj vizituesve si vetëm një aktiv të biznesit. Përveç kësaj, informacioni mund të transferohet në rast të ose kur blackjack77albania.com ose të gjitha asetet e saj janë blerë jashtë apo subjekt i likuidimit në falimentim.

Mbrojtja e të dhënave

Highly sistemet e profesionale e sigurisë janë përdorur për të parandaluar qasje të paautorizuar, për të ruajtur saktësinë e të dhënave dhe për të garantuar përdorimin korrekt të informacionit. Sistemet e përdorura në këtë faqe në përputhje me standardet më të fundit të sigurisë dhe përfshijnë elektronike, fizike, dhe menaxheriale procedurat e nevojshme, të cilat ndihmojnë për të mbrojtur informacionin e mbledhur në internet dhe për të siguruar dhe garantuar përdorimin e saj të saktë.

Megjithatë, për shkak të faktit se nuk ka të dhëna mund të jetë plotësisht e lirë në internet, ne nuk mund të garantojë se çdo informacioni i paraqitur për ne do të jetë krejtësisht i sigurt dhe të sigurt. Përdoruesit japin informacionin në rrezikun e tyre. blackjack77albania.com vazhdimisht vlerëson dhe vlerëson aftësitë e teknologjive të reja në sigurimin e mbrojtjes shtesë të informacionit.

Qasja në të Dhënave Personale

E Informacionit Personal dhënë për ne nuk do të përdoren ose të përbashkët përveç kur parashikohet ndryshe në deklaratën e mëposhtme. Nëse ju nuk dëshironi të merrni informacion nga blackjack77albania.com, ju lutemi klikoni këtu për të unsubscribe.

Drejtën për të ndryshuar Deklaratë Privatësie

blackjack77albania.com mban dhe ruan të drejtën për të ndryshuar këtë Deklaratë në çdo kohë. Ndryshimet do të jetë e drejtë në fuqi pas postuar në Site. Fundit më 24 shkurt, 2009. Ka pasur ndryshime bëhen në përmbajtjen e kësaj Deklarate.

popup

Të marrë një bonus mbresëlënës nga kazino të sigurt online

€300

Merrni bonusin tim
Jo faleminderit