Rregullat e blackjack-ut

Në guidën tonë, do të zbulosh saktësisht si të luash kazino black jack, dhe si të luash black jack si profesionist. Gjëja më e rëndësishme në lidhje me lojën është të mësosh si të vësh bast në blackjack; përballjet e vagonave nuk janë shumë, kështu që duhet të përqendrohesh kryesisht në të cilat bastet rekomandohen për çdo dorë.

Kur edukon veten se si të luash në kazino black jack, së pari duhet të jesh në dijeni se kjo lojë klasike rrotullohet rreth një fakti të thjeshtë që shpesh harrohet: shitësi është i fundit që bën një lëvizje. Edhe pse vendimet e shpërndarësit janë të gjitha të detyrueshme për shkak të rregullave të lojës, rreziku i parë për të marrë më shumë se 21 vjeç dhe për të humbur bastin merret nga lojtarët.

Nuk ka rëndësi nëse vijnë, fakti që e keni humbur bastin tuaj tashmë përfaqëson fitoren për kazinonë. Si të luash blackjack blendë thjesht do të duhet ta mbash mend këtë. Mëso të luash zi direkt nga profesionistët më të mirë!

Të njëjtën gjë si të luash 21 blendjack. Për fat të mirë për ne, pjesa më e madhe e kazinove botërore ofrojnë lëvizshmëri, në mënyrë që të mund të praktikohemi dhe të përqendrohemi si të luajmë blackjack në shtëpi. Do të habitesh nga shumë gjëra që ke ditur për këtë lojë, të mësosh si të luash blekxhek mund të jetë shumë argëtuese.

Rregullat e blackjack

Ka një sërë rregullash zyrtare të blackjack që lidhen me pothuajse çdo version të lojës, si shpërndarësi duhet të godasë kurdoherë kur numrat e tyre përmbledhin deri në 16 pikë; gjëja e parë që do të doje të bëje është të lexonit ekspozimin në tryezën/app të lojës. Duhet të duket diçka e tillë.

Rregullat më të mira të blackjack-ut janë ata që ju japin më shumë përparësi në shtëpi, por mos harroni se duke luajtur këtë apo ndonjë lojë tjetër është menduar për të favorizuar operatorin në çdo rrethanë.

Rregullat më të thjeshta të blackjack-ut janë si më poshtë:

  • fituesi është ai që i afrohet një numri të përgjithshëm prej 21 lojtarësh në çdo lojtar. lojtarët vënë bast individualisht kundër shtëpisë, jo kundër njëri-tjetrit.
  • ballet me kartat dhe 10-a janë me vlerë dhjetë pikë, kartat e tjera i numërojnë vlerat e tyre të fytyrës, nuk ka punues dhe aset kanë vlerë 1 apo 11, në diskrecionin e lojtarëve.
  • të gjithë rregullat e blackjack-ut kudo bien dakord se ju mund të fitoni automatikisht duke u shërbyer një ace me një kartë dhjetë-pikëshe, të quajtur blackjack, por shpërndarësi nuk duhet të ketë një as për vete. nëse ata e bëjnë, kjo është një shtysë (ju merrni bast tuaj mbrapa.) të marrësh një nga këto zakonisht paguan 3 ose 6 me 5. gjithmonë mundohu të luash në tavolinën 3 me 2 ndërkohë që të jep një avantazh më të vogël shtesë.
  • një tjetër nga rregullat standarde të blackjack-ut është sigurimi i saj."kjo do të thotë që ju mund të vënë bast gjysmën e bastit tuaj origjinal kur shpërndarësi merr një ass treguar deri në fund, dhe në qoftë se nga fundi i dorës ai kishte blackjack, ju fitoni këtë bast. siç do ta shihni më vonë në grafikun e rregullave të blackjack-ut, s'duhet të pyesësh kurrë për të.
  • ti mund të" ndash " bastin, kur të kesh dy letra të njëjta. rregullat e kazinosë blackjack-ut ndonjëherë ju lejojnë të ndaheni përsëri nëse merrni një kartë tjetër pas ndarjes, deri në një sasi të caktuar kohe.
  • sipas rregullave zyrtare të blackjack-ut, do të kesh një shans për "dyfish" bastin tënd origjinal, duke kërkuar për një kartë shtesë të vetme. do të marrësh vetëm një.

Në rastin e imazhit, në veçanti, tregtari duhet të qëndrojë në të 17-t, por çfarë do të thotë e vështirë dhe e butë në blendë? Kur rregullat e shpërndarësit të blackjack-ut vendosin se ndarësi duhet të arrijë të gjithë të butë 17-at, do të thotë që janë të detyruar të kërkojnë një letër, kur të arrijnë në 17-ën duke përdorur një asi që numërohet si 11 (17 i butë.)

Mund të ketë disa rregulla shtesë të blackjack që janë ekskluzive për kazinonë që e pret atë. për shembull, disa kazino janë të gatshme të paguajnë fantaçe progresive, çmime speciale për marrjen e tre sevens ose fitimeve pasi të trajtohen me shtatë apo më shumë karta në total.

Si të fitojmë tek blackjack

Me bakshishet kryesore të blackjack-ut, do të shihni se si mund të fitoni në internet blackjack rritet ndjeshëm. Ju lutem, sigurohuni që të ndiqni të dhënat tona të blackjack-ut për të fituar dhe mos i ndryshoni ato; mos i bazoni vendimet tuaja në "hunches" ose të përpiqeni të ndiqni instinktet tuaja. Në fund të fundit, kazinot bazohen të fitojnë më shumë para.

Është e mundur të fitosh rregullisht në blackjack?

Shumë njerëz na pyesin si të fitojmë në blackjack pa numëruar letra. Fakti mbetet se blekxheku njihet gjerësisht si loja me skajin më të ulët të shtëpisë në biznes. Disa pretendojnë se mund të shkojë deri në 0.5%, por nuk do të arrijë kurrë në 0%.

Kur të ndjekësh çelsat e fitores blendë, do të marrësh diçka. 0.5% është një kufi i paparë në shtëpi, është pothuajse si një monedhë! sigurohu që printon ose mbaji një foto të grafikëve tanë në celular për ta kontrolluar në menyrë të mjaftueshme për ta gjetur në rrugë, dhe për të vënë njohuritë tuaja se si të fitosh tek video blackjack nga celulari yt për pak minuta.

Mënyra më e mirë për të fituar në blekxhek është të kesh durim, të rrezikosh vetëm atë me të cilën je rehat, dhe t'i përmbahesh strategjisë tënde për të shmangur "bastet speciale" bazuar vetëm në guximin tënd. mendo për sfidën, si armik i vërtetë për të mundur, dhe për të marrë vendime të ftohta, edhe kur sfidojnë logjikën tënde.

popup

Të marrë një bonus mbresëlënës nga kazino të sigurt online

€300

Merrni bonusin tim
Jo faleminderit