Strategjia e blackjack-ut

Mirë se vini në seksionin tonë të strategjisë së blackjack-ut, fazën më vendimtare të të gjithë ndërveprimeve tona kur është fjala për të kryer strategji të ndryshme për jack-un e zi. Ka shumë informacione këtu, por mos u largo. Do të të duhet të adresosh disa gjëra para se të fillosh.

Përpara se të hysh në strategjitë për blackjack-un, duhet të dish se çfarë lloji i blackjack-ut po shikon. Së pari, lexo informacionin për lojën për të ditur se sa kuverta në blackjack janë përdorur kur këmbehen kartat. Shumica e zhvilluesve të programeve përfshijnë këtë informacion. Atëherë, gjej nëse shpërndarësi lejohet të godasë atë të fortin e 17-të.

strategji për jack-un e zi

Do jeni gati të shkoni në online në kazino të drejtpërdrejtë ose të luani versionet e famshme të lojës nga netent, lojtech, në kohë reale, ose zhvillues të tjerë të programeve nga desktopi juaj ose mobile. Sapo të kesh gërmuar informacionin e mëposhtme, vazhdo të lidhësh metodën korresponduese.

Strategjia e vetme në blackjack, 17 e butë dhe 17 e fortë

Kushtet në të cilat kjo metodë funksionon janë: lejimi të dyfishohet në çdo kombinim të dy kartave, dyfishimi pasi të lejohet gjithashtu ndarja dhe dorëzimi nuk është një opsion. Shpërndarësi nuk është i autorizuar të godasë ndonjë nga 17 (rregulli i s17). Duke ndjekur këto rregulla, dhe zbatimi i grafikëve pasues të zinj, shansi i vetëm i blackjack përfaqëson një të habitshme -0.15%.

Tani, kur çdo rregull mbetet i njëjtë, por tregtari lejohet të godasë një 17 të butë (rregulli i h17). Në këtë rast, dhe duke zbatuar grafikun pas blackjack goditi grafikun, avantazhi i shtëpisë rritet pak dhe arrin një 0,04% pozitive . Është shumë i ngjashëm me udhëzuesin e mëparshëm.

Strategjia e çiftit të blackjack, 17 e butë dhe 17 e fortë

Tani, le të themi se kushtet janë të njëjta, dy kuverta janë duke u përdorur tani për të trajtuar kartat, dhe shpërndarësi duhet të qëndrojë në 17, pavarësisht nëse është e butë apo e vështirë. Kur po aplikojmë strategjinë tonë të përkryer të bllekxhekut në këto kushte, dhe aplikojmë strategjinë tonë 2 kuverta më të zezë, avantazhi i shtëpisë është +0.20%. aspak keq. Ja dhe harta.

Por, kur shtëpia lejohet të kërkojë një kartë shtesë kur shpërndarësi të arrijë një 17 të butë, shanset e dyfishtë të blekxhekut do t'i favorizojnë ata me një 0.40%+. Këto janë 2 mundësitë për strategji në tavolinën e blekxhekut.

Strategjia e 4 jack-ut e butë 17 dhe 17 e fortë

Rregullat e kazinosë në internet: kushtet me të cilat do të funksionojë kjo taktikë janë: dyfishi në çdo dy karta lejohen dhe pas ndarjes. Dorëzimi nuk është një opsion, dhe shpërndarësi e ndalon të kërkoj një kartë shtesë kur kanë ndonjë 17-sh. Kur e përdorim këtë strategji fituese të bllekxhekut, shanset janë në favor të shtëpisë vetëm në +0.38%.

Kur shtëpia lejohet të trajtojë një kartë shtesë kur croupieri të arrijë një 17 të butë, mundësitë e tyre do të rriten deri në +0.59%. Kjo është gjithçka që duhet të dini për këtë grafikë të thjeshtë të strategjisë së blackjack-ut. Dhe është shumë e madhe për ne kur nuk ka goditur në blackjack. Mos harro ti ndjekësh strategjitë tona për xhakun e zi që të sigurohet që të punojnë.

Shumë profesionistë përdorin gjithashtu këto tabela si strategjia e bixhekut të zi 6 dhe 8 strategji bixhek, por konsideroje se më shumë bracks gjithnjë favorizojnë cepin e shtëpisë. Shiko detajet e strategjisë së avancuar të blackjack-ut për të kuptuar më mirë rëndësinë e numërit të tavolinave, në rast se tashmë nuk e keni.

Loja e ndryshimit të blackjack

Nëse do të provosh gjëra të ndryshme, do ta gjesh këtë variacion magjepsës. Mundësitë e bllekxhekut janë +0.58%, duke marrë parasysh se një skemë optimale është përdorur, si ajo që do ta ndajmë me ju. Kjo nuk është konsideruar si fletaxhi i blackjack-ut, por vetëm referencë. Kjo është një gjë e mirë që askush nuk mund të shoh se çfarë jemi duke bërë nga dhoma jonë e jetesës!

Tabela e strategjisë shumë-të blackjack

Kjo grafik është dizajnuar për lojrat që lejojnë dyfishimin pas ndarjes, dyfishimit në çdo palë, dhe 6 kuverta të letrave; kjo është një nga shumë hartat e blackjack dhe do të jetë shumë e nevojshme kur të përballeni me këtë sfidë. Shanset janë rreth +0.6% në favor të shtëpisë.

çifte Blackjack përsosur
Luaj për para

Si të numërosh letrat në blekxhek?

Numërimi i letrave shpesh lidhet me ide gjeniale, por është e thjeshtë. E vetmja gjë që duhet është angazhimi dhe praktika, si çdo gjë tjetër në jetë!

Mirë, tani po bëhesh shumë serioz! kodi i letrave në blackjack është ndoshta e vetmja mënyrë për të mundur anët e një kazinoje. Nuk është e paligjshme në shqipëri të punësosh një strategji llogarie për llogaritë, por kazinot janë kurdoherë në kërkim të njerëzve që e kanë zotëruar artin për arsye të dukshme.

Çfarë është numri i letrave në blackjack? disa thonë se është art. Jemi dakort se duhet shumë aftësi dhe të përqendrohemi të kesh besim në kujtesën tënde dhe të stërvitesh kaq mirë, je gati të parashikosh rezultatin e kartave dhe ta bësh atë diskrete. Po, jemi dakord me pjesën e artit.

Si të numërosh letra blekxhek?

Ka shumë blackjack numeron sistemet atje jashtë. Shumë njerëz madje përfitojnë nga disa lojtarë entuziastë dhe përfitojnë nga ideja e tyre për një hobi të ri. Por ne jemi këtu për të ndihmuar. Do ta ndajmë me ty këtë sistem të famshëm.

Duhet të përfitosh nga kazinotë që përdorin këtë teknikë. Së pari, duhet të mësosh strategjinë kryesore të blackjack-ut, e cila është postuar këtu.

Është mirë, sepse tashmë e ke praktikuar me dërgesat tona të mëparshme. Së dyti, duhet t'i vendosësh një vlerë letrave, dhe ne ju sugjerojmë të përdorni metodën e hi-lo. 2 deri 6 letra vlejnë +1, 7, 8 dhe 9 vlejnë 0 dhe pjesa tjetër vlen +1, duke përfshirë as-in.

Mirë! Ne jemi në gjysmë të rrugës për të numëruar kartat blackjacking thjesht apo jo? tani, ju do të klasifikoni secilin nga marrëveshjet e heshtur duke vënë bast minimumin dhe duke përdorur strategjinë kryesore për të trajtuar ato bastet. Ju do të paguani për të numëruar kartat ndërsa ju mblidhni informacion të mjaftueshme përkatëse.

Para lojës, ti duhet të kesh vendosur financën dhe njësinë tënde të basteve. Ju rekomandojmë që të filloni me minimumin për 1000 baste. Në këtë mënyrë, shanset tuaja për të humbur çdo gjë janë nën 1% duke përdorur sistemin si duhet.

Hapi tjetër do të jetë përdorimi i informacionit. Ndani numërimin tuaj të vërtetë nga numri i kuvertës, dhe vendosuni në përputhje me këtë. mos harro të praktikohesh në internet falas para se të provosh diçka me para të vërteta!

popup

Të marrë një bonus mbresëlënës nga kazino të sigurt online

€300

Merrni bonusin tim
Jo faleminderit