Blackjack Live Casino

Loja e Blackjack ka evoluar me shpejtësi. Sot, live Blackjack është një nga shtyllat e kazinove online, dhe me meritë është lavdëruar si një nga lojërat më të mira të Blackjack për të luajtur. Ndërsa live blackjack në internet ndryshon disa nga rregullat, shumica e lojës mbetet e paprekur. Le t'i hedhim një sy.

Bazat e Blackjack Live

Nuk ka shumë që është e ndryshme në mes të një loje të Blackjack Live dhe versioneve të tjera që mund të keni përjetuar online. Dallimi kryesor këtu është që ju të luani në shoqërinë e një tregtari të gjallë dhe ende të gëzojnë lojë në distancë, ndërsa versioni tradicional online luhet vetëm me softuer. Këtu janë disa gjëra për t'u shënuar:

 • Blackjack live luhet me lojtarin kundër shtëpisë
 • Çdo lojë do të shfaqë midis dy dhe tetë kuvertë
 • Edhe një herë, ju duhet të merrni në 21 pikë pa goditur
 • Të gjitha kartat midis dy dhe nëntë mbajnë vlerën e tyre të fytyrës
 • Të gjitha kartat nga dhjetë në një mbret janë me vlerë dhjetë pikë secili
 • Një ACE mund të jetë me vlerë 1 ose 11 pikë në varësi të situatës

Ka disa dallime të tjera të vogla për të shënuar këtu. Lojrat e Blackjack në internet zakonisht do të kenë dy rregulla, në varësi të kazinosë, për kartat e lojtarit. Ata mund të trajtohen me fytyrë poshtë ose përballen.

Megjithatë, tregtari pothuajse me siguri do të marrë një fytyrë një kartë dhe një kartë me fytyrë poshtë. Karta e dytë zakonisht luhet pasi lojtari ka vendosur se çfarë veprimi do të merrnin.

Si mund të luani Blackjack live?

Tani që ne kemi pastruar disa nga bazat e përvojës LiveBlackjack, është koha për të marrë një vështrim më të afërt se si ju luajnë në të vërtetë. Sepse ju mund të luani Blackjack në internet Live, ka disa rregullime të vogla për rregullat, por në përgjithësi, procesi është i drejtpërdrejtë. Le të hedhim një vështrim.

 • Një lojtar fiton plotësisht nëse ka një shkop të zi (10-pikë + ace)
 • Nëse një lojtar dhe tregtar të dy kanë blackjack, loja shkon në "shtytje"
 • Secila palë do të humbasë nëse ata bust, kjo është dora e tyre tejkalon 21 pikë

Megjithatë, nëse dora fillestare e një lojtari është më e ulët se 21 pikë, ata mund të ndjekin shumë kurse të ndryshme të veprimit nga këtu. Në thelb, lojtarët janë pyetur nëse duan të godasin, qëndrojnë, dyfishojnë, ndahen ose dorëzohen. Këtu është një shpjegim i shkurtër për secilën:

 • Hit: Një kartë tjetër është trajtuar me lojtarin.
 • Qëndroni: Lojtari është i kënaqur me dorën e tyre dhe nuk kërkon më shumë karta.
 • Double Down: Lojtari është i sigurt në kartat e tyre dhe dëshiron të rrisë madhësinë e bastit dyfish.
 • Split: Lojtari vendos të ndajë dorën e tyre të fillimit në dy duar të ndara dhe të kthehet në dorën e re me të njëjtën sasi parash.
 • Dorëzimi: Një lojtar nuk sheh një mënyrë për të fituar. Ata dorëzohen dhe rikuperojnë gjysmën e bastit të tyre.

Sapo një lojtar të ketë marrë një vendim, loja e Blackjack Online Live vazhdon me tregtarin e drejtpërdrejtë që merr kartën e tyre të dytë. Ka disa rregulla të tjera interesante për faktorin këtu si:

 • Sapo të luhen të gjitha lëvizjet, duart krahasohen
 • Nëse të dy duart kanë të njëjtën vlerë, kjo do të rezultojë në një shtytje, dhe ju do të merrni paratë tuaja prapa
 • Lojtari do të fitojë edhe para nëse tregtari busts

Më shumë Rregullat e Blackjack Live

Çelësi për të pushtuar lojën e Blackjack Live është për të gjetur të gjitha që ju mund të rreth rregullave të saj. Ka shumë gjëra për t'u marrë parasysh këtu, por ne kemi siguruar që të rendisim të gjithë ju duhet të dini në një mënyrë të shpejtë dhe të arritshme. Blackjack në internet Live Tregtari duhet të jetë i ndryshëm nga shumica e lojrave, dhe nuk është. Këtu është ajo që ofrojnë lojërat live Blackjack Dealer.

 • Një lojë e Blackjack Dealer Live është luajtur me dy deri në tetë kuvertë
 • Kuvertat janë shuffled pas çdo raundi për të minimizuar opsionet e numërimit të kartelave
 • Nëse të dy lojtarët kanë duart e barabarta, loja do të rezultojë në një shtytje
 • Tregtari gjithmonë do të godasë një dorë me vlerë 16 pikë
 • Tregtari do të qëndrojë në një dorë të butë
 • Lojtari është në gjendje të ndahet një herë në dorë
 • Megjithatë, lojtari nuk do të jetë në gjendje të ndahet 4s, 5s ose karta me vlerë 10 pikë
 • Lojtarët nuk do të jenë në gjendje të rifreskojnë
 • Lojtarët mund të dyfishojnë vetëm 9, 10 dhe 11
 • Të gjitha kartat e ndara dhe duart që rezultojnë kanë të drejtë për një bast të dyfishtë
 • Nëse një tregtar ka një Ace Face-up, lojtarët nuk mund të dorëzohen më

Online Blackjack Live Tregtari vështirë se është gdhendur ndonjëherë në gur. Me fjalë të tjera, mund të prisni që disa nga këto rregulla të jenë paksa të ndryshme. Fatmirësisht për ju, kazinove online gjithmonë do t'ju paraqesin me një listë shumë të detajuar të asaj që të prisni me çdo lojë që ju filloni.

Si funksionon një lojë e pagimit të drejtpërdrejtë të Blackjack?

Pagesat këtu janë në të vërtetë shumë të lehtë për t'u ndjekur. Për pagën tuaj madje para, raporti është 1: 1. Një blackjack do të paguajë 3: 2, dhe një bast sigurimi do të paguhet në një normë prej 2: 1.

Strategjia e Blackjack Live: Çfarë duhet të dini

Kuptohet, ju doni të jeni më të mirë në duke luajtur Blackjack Live Dealer. Edge mesatare e shtëpisë këtu është 0.42%, dhe pavarësisht nga disa rregulla të vogla, që do të jetë avantazhi mesatar që është mjaft i dobishëm. Kjo buzë e shtëpisë zbatohet për lojërat që shfaqin ndonjë gjë midis 4 dhe 8 kuvertë.

Ka disa gjëra për të mbajtur në mend kur kërkojnë të luajnë tregtari live Blackjack. Për fillestarët, ju nuk doni të dyfishoni më 11 kundër një tregtari. Ju ende mund të dyfishoni më 9, 10 ose 11, megjithatë.

Mbani në mend se dyfishimi ose ndarja mund të jetë ende e rrezikshme, veçanërisht nëse jeni duke luajtur kundër ACE-së së një tregtari.

popup

Të marrë një bonus mbresëlënës nga kazino të sigurt online

€300

Merrni bonusin tim
Jo faleminderit